Garmin Connect – Fitness na dosah ruky

Na mobilu nebo na webu je Garmin Connect nástrojem pro sledování, analýzu a sdílení zdravotních a fitness aktivit z vašeho zařízení Garmin.

Váš den v kostce

Garmin Connect zobrazuje vaše zásadní zdravotní údaje a záznamy pro snadné prohlížení. Přizpůsobte si, co chcete vidět, v pořadí, v jakém chcete vidět.

Beat včera

Garmin Connect vám poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste svůj trénink posunuli na další úroveň. S Garmin Coach získáte přizpůsobené tréninky přizpůsobené vašim schopnostem, personalizované rady pro koučování a užitečné články a videa.

Sledujte své aktivity

Ať už běžíte, plaváte, kajak nebo zvedáte závaží … ať už děláte cokoli, Garmin Connect to dokáže sledovat. Statistiky zaznamenané během každé aktivity vám umožní analyzovat váš výkon a vylepšit jej příště.

Spojte se s přáteli

Garmin Connect je lepší s přáteli. Můžete soutěžit v postupných a distančních výzvách, vytvářet skupiny nebo se navzájem rozveselit pomocí lajků a komentářů. Naše funkce odznaků vám umožňuje získávat odznaky za úspěchy a porovnávat je se svými přáteli.

Nejlepší 2 v kategorii Chytré hodinky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..